Verkoopmakelaar met een effectieve verkoopstrategie 
Een goede verkoopstrategie zorgt ervoor dat uw woning zo snel mogelijk wordt verkocht tegen de beste voorwaarden. Van Gooische Huize Makelaardij heeft een jarenlange ervaring opgebouwd met het verkopen van woningen voor zowel particulieren als bedrijven. Geen verkoop is hetzelfde, ieder huis heeft zijn eigen doelgroep met specifieke kenmerken. Daarom kunnen wij u als geen ander adviseren over de beste verkoopstrategie en een reële verkoopprijs. Als we dit samen hebben bepaald, gaan wij aan de slag en zorgen voor het complete verkoopproces.

 

Duidelijke communicatie
Een frequente en transparante communicatie tijdens het verkooptraject is essentieel. Regelmatig evalueren wij met u de verkoop en stellen we, indien nodig, de verkoopstrategie bij. Onze dienstverlening eindigt niet op het moment van het tekenen van de koopakte, maar loopt door tot en met de inspectie en het transport van de woning bij de notaris. Mochten er na afloop toch nog vragen rijzen of onduidelijkheden zijn, dan kunt u uiteraard nog steeds bij ons terecht. 

 

Effectieve promotie van uw woning 
Bij de verkoop van woningen draait het óók om de presentatie. Wij besteden hier alle aandacht aan. Onder andere in de vorm van een uitgebreide verkoopbrochure voorzien van foto’s gemaakt door een professionele fotograaf, de vermelding op www.funda.nl en op onze eigen website www.vangooischehuize.nl. Ook zorgen wij voor de vervaardiging van plattegronden van de woning, een etalagepresentatie, flyers, te koop borden en een mediapakket. Indien gewenst kunnen wij uw woning ook via online advertenties meer zichtbaarheid geven. Dankzij onze strategische online aanpak komen onze woningen direct onder de aandacht bij een grote groep aspirant kopers.