De makelaars van Van Gooische Huize Makelaardij o.z. houden rekening met uw specifieke woonwensen en uw financiële mogelijkheden én behartigen uw belangen bij het zoeken naar uw droomhuis. Uiteraard kunt u ons ook bij de verkoop van uw huis raadplegen. Wij hebben de kennis en -middelen om uw woning met de beste strategie onder de aandacht te brengen en te verkopen. 


Werkgebied 
Van Gooische Huize Makelaardij o.z. is gevestigd in Blaricum en thuis in het Gooi (Hilversum, Laren, Blaricum, Naarden Bussum en Huizen) en Baarn, Soest en Wijdemeren 

Deskundig
Van Gooische Huize is lid van de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM). Onze makelaars-taxateurs zijn VastgoedCert gecertificeerd en al jaren actief in ons werkgebied. De goede wisselwerking tussen onze makelaars zorgt voor een breed netwerk aan contacten. 

Online informatie
Wij vinden een frequente en transparante communicatie tijdens een zoek- en aankooptraject van groot belang. Zo kunnen we marktontwikkelingen direct naar u terugkoppelen en eventueel mee laten wegen in de besluitvorming. Via een eigen online dossier houden wij u 24 uur per dag up-to-date over het nieuwe woningaanbod. Onze dienstverlening eindigt overigens niet op het moment van het tekenen van de koopakte, maar loopt door tot en met de inspectie en het transport van de woning bij de notaris.